shopify analytics tool

Pensiuni Satu Mare - Cazare Satu Mare Hotel Leon

Cazare Satu Mare Hotel Leon

Cazare ieftina in Orasul Satu Mare

Go to content

Main menu:

Turism Satu Mare

Pensiuni Satu Mare

Pensiuni Satu Mare - Orasul Satu Mare este situat la graniţa de Nord Vest a României şi ofera o varietate bogata de obiective turistice.
Dispune de un număr mare de Pensiuni şi Hoteluri ieftine, adaptate la cerinţele clienţilor.

Pensiuni şi hoteluri ieftine Satu Mare - Unul din cele mai căutate Hoteluri din Satu mare este Hotel Leon.
Pentru cazare, Hotel Leon pune la dispozitie: camere duble de la 90 lei camera, camere triple- 110 lei, Apartamente la 130 lei.
Pentru rezervări - Tel. 0261 760505 sau 0745 709907

Camerele Hotelului au un interior modern şi sunt dotate cu Televizor, Frigider, Baie Proprie, Internet Wireles, etc.
Situat in zona centrala dar linistita, Hotelul Leon asigura acces rapid in centrul orasului si la institutiile importante (primarie, prefectura, tribunal, institutii bancare, etc.)

Pensiunile şi Hotelurile din Satu Mare sunt solicitate in special in perioada de vara in perioada concediilor, pentru diferite conferinte sau evenimente care tin de profesie sau familie.

Pensiuni Satu Mare

Foarte multi turisti din Romania sau strainatate, care isi petrec vacantele vizitand Romania sau Europa, se cazeaza in orasul Satu Mare.

Apele termale din judet, recunoscute in tara si in strainatate, atrag numerosi turisti pe tot parcursul anului. In municipiul Satu Mare exista 2 stranduri termale iar cel mai recent construit prin program European este Aqua Park Aqua Star.

Back to content | Back to main menu